Terug naar Projectgroep Stadiongebied

 

Oldehoofsterkerkhof 2

Posthus 21000

8900 JA Leeuwarden

Telefoon 038 2338833

               Gemeente Leeuwarden             Accolade                

 

 

Aan de eigenaar en/of gebruiker van dit pand

 

 

 

 

 

 

 

Onderwerp: Denk mee om het stadiongebied mooier te maken!

Uw kenmerk

 

Ons kenmerk

Dienst Stadsontwikkeling en Beheer

Sector Projectenbureau

       Doorkiesnummer (058) 233 8574

 

Bijlage.n

 

Datum 24 juli 2006

 

Beste bewoner of ondernemer,

 

Zoals u vorig jaar tijdens de informatieavond al heeft kunnen horen, zal het stadiongebied opnieuw worden ontwikkeld. Om dit zorgvuldig te doen werken de gemeente Leeuwarden, de BVO Cambuur en de Accolade Groep samen. Bij voorkeur 66k met u. Want u hebt vast en zeker een mening of ideeŽn over hoe het stadiongebied mooier gemaakt kan worden. En die horen we graag.!

 

Daarom organiseren we dit najaar een inloopmarkt waar u aan kunt geven wat er volgens u in het stadiongebied zou moeten komen. U kunt er meedenken over themaís zoals sport, wonen en voorzieningen. Want voor alle duidelijkheid: tot nu toe zijn er wel ideeŽn, maar nog geen uitgewerkte plannen. Wťl zijn er na de voorlichtingsbijeenkomst van vorig jaar de noodzakelijke studies en onderzoeken verricht naar de mogelijkheden in het stadiongebied. Dit heeft een flinke tijd in beslag genomen. Vanaf flu zullen we vaker van ons laten horen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld in het najaar een informatiekrant en een uitnodiging voor de inloopmarkt en wat u daar kunt verwachten.

 

We willen graag dat u met ons meedenkt. Het gaat per slot van rekening om uw buurt! Dus hebt u vragen? Bel dan Bernhard Bijma (058-233 8574) of Hilly Seepma (058-2338779).Of e-mail naar: stadiongebied@leeuwarden.nl

 

Wij hopen u dit najaar op de inloopmarkt te ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

mede namens de Projectgroep Stadiongebied.